74 Responses to “Blog Cerita Lucah Melayu”

  1. LePaK SiNi says:

    website lucah sepatutnya di bendung kerana ia melalaikan dan merosakkan minda kita.
    LePaK SiNi recently posted..Awek Tudung Punk Terlampau

  2. arena84 says:

    Erk…camna boleh dipromotekan pulak blog lucah ni…Taubat la weh..
    arena84 recently posted..Negara Mana Mempunyai Kelajuan Internet Terpantas di Dunia?

  3. man says:

    mempengaruhi fikiran terutama golongan remaja…
    man recently posted..Manage Occupational Safety and Health at Work Place

  4. mak says:

    hiroshi kama site horo jiko kawas namade hujitoi kawashitah…

  5. hanani ruslan says:

    ini punya emel aku
    dan nombor aku
    perlukan seks dan perkhidmatan seks….???
    cari lah aku…

    nina_sofland@yahoo.com
    013-5187241
    019-5187241

    aku menunggu batang2…..

  6. kenapa letak website lucah kat sini?
    nanti sama-sama tanggung dosa
    naimulfirdaus recently posted..cerita lucah ustazah melayu bertudung cantik

  7. Blog Bodoh says:

    Memang Sial la blog ni…Siall puihhhhhhhhhhhhhhhh

  8. Dai says:

    Bertaubatlah,kita smua akan kembali pd Allah,dan ingin syafaat muhammad s.a.w

  9. pejalankaki says:

    la…..kalau da nk btg sgt kawen la oi.xpayah la jd murah sgt.orrg ade mase gak horny tp be rational la

  10. minn says:

    kpd smua kwn2 kita msig2 ade fikiran yg lbh tbuke utk nie semua…zmn skrg dah tade lagi yg baik2…kita lah jauh kn bnde yg tak baik dr dri kta….

  11. kimiey says:

    mcm best gak bc blog ni…..ttttttttttteeeeeeeerrrrrrrrrrrbbbbbeeeeeeeekkkkkkkkkk…………nina_soflan……terbeeeeeeeeeeeeeek

  12. shah says:

    dunia akhir zaman
    mcm boleh jadi

  13. kudin says:

    adoi…mau kasik visitor kencang ler tuh…=p
    kudin recently posted..Anjing Ber’Muscle’ – Ini Bukan Photoshop

  14. ellen says:

    ekk…promo blog lucah..lawak plak….adeii bro..hahaha
    ellen recently posted..REMAJA PEREMPUAN YANG TRAUMA DI SERGAH HARIMAU MENINGGAL DUNIA

  15. ryedo says:

    lawak gila ….komen ag,ini boleh wat novel da…pecah perut…

  16. Asranzz ranz Qkp says:

    Heeeeeee Heeeeeee Heeeeeee

  17. Johnny B. says:

    aikk.. entah2 blog lucah tu, blog tuan blog pa.. hahaha

  18. BHN says:

    Biasanya topik2 mcmni selalu mendapat perhatian..
    BHN recently posted..Senarai Nama Pembida Pendaftaran Nombor Kereta WWW

  19. hafiz says:

    mane2 pompuan yg gersang n nok btg,kol me or mcj..0145005244..anytime n anywhere..okeyyy?

  20. lancau says:

    pada gadis2 yng igin diblai dn dimnja.cll me now.0142564611

  21. abby says:

    sesape nk sex ngan i,plis cal 013-746778
    i’ll be waiting for u…lelaki yg kuat tau…

  22. abby says:

    desperately want to have sex with anybody…call me 013-7467678

  23. abby says:

    nie email i skali…kalo nk prkhdmtan sex..
    happymeal_bb89@yahoo.com
    klau dh cuba,msti xnyesal

    • haha says:

      bgusnye sape yg inaya budak ni….dy xtau ape2 pun no dy kne ltak kt sni…aq da kol dy…taubat r sape yg inaya budak ni hendaknye….klu bdak ni wat report polis dy bley tau sape yg inaya dy ni…..

  24. alice sanders says:

    manusia zmn skrg, da nk kiamat larh weyh..btaubat..jgn nk cri kser0n0kn ngn kpuasan jew..ingt tuhan weyh..zina tu d0sa besar..ingt balasan yg nti tuhan brikn kt akhirat nti..k0rg sedap kt cnie tp kt sne k0rg merane..pedih n dahsyat azab tuhan frens.. RENUNG RENUNGKANLAH..

  25. lahgig says:

    Melancap lah

  26. sham says:

    pada gadis2 melay yang ingin batng yng big n game yng terbaik n puas cll me now 0194540511

  27. melalut says:

    bodoh sial jantan melayu sekarang ni ..kawen cepat2 lah weii ..elak dosa ..baik carik yang dare dpd korang dok cuci pinggan dah berdaki ..bangang !

  28. are-yie says:

    0139670802 for gurl only

  29. ayu says:

    0194513905 ayu,,col or sms lau nk try 0194513905

  30. n says:

    010-420 5269…nk try tp malu…yg sudi col…n..xmau da wat sendr

Leave a Reply

CommentLuv badge