44 Responses to “Semakan Keputusan Permohonan IPTA 2011”

  1. Anonymous says:

    admin,pukul brape semakan akan dibuka?

  2. admin says:

    yg tu x pasti…tpi adik bleh buat semakan melalui sms…SMS Taip UPU RESULT NO KP dan hantar ke 15888..

  3. cek's says:

    tpi xda pon link..

  4. FA says:

    admin pukul 12 tnghari bru boleh semak ?

  5. admin says:

    talian semakan akan dibuka pada 6 mei..

    tentang masa atau pukul berapa talian dibuka ..x bleh jamin bila bleh buat semakan.hehe

  6. cek's says:

    lpas kul 12…

  7. Anonymous says:

    pukul brape line bukak cek?

  8. admin says:

    biasanya tgh hari camtu

  9. amny says:

    bedebar plak ase…hehehe

  10. Anonymous says:

    perhatian, semakan hanya boleh dibuat selepas jam 12 tgh hari..

  11. Anonymous says:

    sabar menunggu 12th…huhu

  12. Anonymous says:

    politeknik pun same ke

  13. Anonymous says:

    hahaha..debaran menanti..dlu maktab pn kne tungu camni gak..

  14. Anonymous says:

    rasenye sekali..kalau dpt ipta, poli x dpt…begitu jugak sebaliknye..

  15. Anonymous says:

    rasenye sekali..kalau dpt ipta, poli x dpt…begitu jugak sebaliknye..

  16. Anonymous says:

    sabo je lah…..

  17. Anonymous says:

    rasenye sekali..kalau dpt ipta, poli x dpt…begitu jugak sebaliknye..

  18. Anonymous says:

    6ti tolg update erk

  19. Anonymous says:

    lagi sejam lebih lg….sabar2…harap2 dpt pilihan yg terbaik!!

  20. Anonymous says:

    caMne nGan peLajar stPm???bla blh cHeck???

  21. Anonymous says:

    4mint g..hem..g tahu kalu da bukak…

  22. Anonymous says:

    xde pun..da kol 12 r..

  23. aku budk kecik says:

    nk cek cmne ni??

  24. Anonymous says:

    x leh pown…dh pkol 12 lebih nie

  25. aku padah says:

    sabar ya dimaok urg

  26. Anonymous says:

    hem2….

  27. aku says:

    anta pake meseg pun xdapat. hish. tapi, xpa, mcm, aku sorg yg nk cek. byk gk org len nk cek. so, bwk bersabar. bukan jln raya jak jem. line pun bole jem. haha. apa2 pun, goodluck to all. ;p

  28. Anonymous says:

    aduyai, eden da ponek nunggu, tp tak dapek gak ni ha.. camno den nak buek ni.. dah lo den takut cam nak pingsan ai..

  29. Anonymous says:

    yezz..dpt upsi..alhamdulillah.. :)

  30. Anonymous says:

    upsi??ko dpt course aper??

  31. Anonymous says:

    nk kna la ni''' dh byk lman web upu aku bkak ni'' apsal x bley nk semak lg ni…. asyik2 problem loading page ni apa hal !!!!!!!~~~~~~ mlmpau r ni'' kang aku hempok gak laptop ni'''

  32. Anonymous says:

    tlg aku…nk laman web semakan utk poli

  33. Anonymous says:

    pa kta cri kt goggle'''pstu tulis r '''semakan politeknik 2011'' tp x clap asanya bkn 22/5 ni ka smakan nya'''

  34. admin says:

    22 mei ni semakan poli..harap maklum

  35. Anonymous says:

    aku pun upsi gakkk , nk mohon asasi bole ke ?

  36. Anonymous says:

    admin,bila keluar surat tawaran asasi unimas?,.info please.

  37. Anonymous says:

    dorg antr surt x inform sesape yg bjaya msuk?

  38. admin says:

    kepada yg berjaya..surat tawarn akan dihantar ke rumah kediaman masing2

  39. Anonymous says:

    mcm mne na cek bg lepasan sijil politeknik..???

  40. Anonymous says:

    bulan berapa sbnarnya kluar semakan keputusan kemasukan ke ipta 2011 lpasan stpm?adakah bulan JUN@JULAI???????

Leave a Reply

CommentLuv badge