35 Responses to “Rayuan Kemasukan Politeknik 2011”

  1. donny says:

    Harap2 mereka yang gagal dapat di beri peluang sekali lagi..

  2. ShaikhChenko says:

    link utk rayuan apa ek ??

  3. Anonymous says:

    apa link rayuan kt politeknik ? bole bgi tak ??

  4. Anonymous says:

    utk rayuan ke politeknik, semak status rayuan disini: http://www.politeknik.edu.my/keputusanpermohonan/umum/Carian.asp or http://www.politeknik.edu.my
    if tak berjaya then bole terus buat rayuan dkt situ jugak.
    hopefully could help u guys..gud luck! ;)

  5. nurhaidayah bte basir says:

    cm ne na wt rayuan poli???sy harap sgt dpt wt rayuan ke politeknik,,

  6. Anonymous says:

    kalau nak buat permohonan lagi boleh lagi tak?

  7. Anonymous says:

    npe la xde kmasukan towk bln jun pny…adoyy..lmbt lg la…

  8. Anonymous says:

    salam..nape sy da bkk link yg diberikn diatas tiada ruang untuk rayuan politeknik..help me..

  9. Anonymous says:

    salam…nape xleh nk wat ryuan poli nie?ada sape2 leh bantu..

  10. Anonymous says:

    sy heran la sbb tarikh rayuan sdh dinyatakan tetapi borang rayuan tdk disediakan..
    ada sesiapa blh bantu tak?

  11. Anonymous says:

    miera: sy nk tnye cne ye cre nk wat rayuan politeknik??? dh bpe kali try tpi xley… sape leh bntu????

  12. Anonymous says:

    knpe rayuan blom bka lg??? help me…

  13. Anonymous says:

    nape xdew laman web untuk uat ryuan poli ney??!!

  14. Anonymous says:

    salam semua,kenapa saya tak dapat membuat rayuan???

  15. zara says:

    mcm mana nak wat rauan ni ?? xkesian ke orang yang xdapat poli ni ???

  16. Anonymous says:

    salam
    saya pun macam dalam situasi kamu semua diatas

  17. a says:

    saya nak sngat msok poliiii….mnta2 dpat la.

  18. nafeezhostel46 says:

    mcm mne nak wt rayuan xda laman web pun..???

  19. Anonymous says:

    macam mana nak wat rayuan poli? tak tahu ni..utk rayuan jun dah tutup ke? klau nak buat rayuan kena pergi poli tu ke? tak faham..boleh tak jelaskan..

  20. ana says:

    •Rayuan Program Diploma bagi Lulusan SPM
    22 Mei 2011-3 Jun 2011

  21. faiz31 says:

    aduhh..msalah btul la..tlong la ktorg yg kt ats2 nie.huu..adw spw2 tau x mcmne nk bwt rayuan poli??

  22. Feardy says:

    tlg…tmpang tnya..rayuan untuk pengambilan disember bila…?tlg ufdate..i need a feedback…thanks

  23. iza says:

    utk rayuan politeknit nie de x mnydiakn borang menual? gne online agak susah laa..

  24. wanita kepeningan says:

    bila tarikh prmohonan poli bka nie,ak tnsion dh nie,bka jr direct xley wat jr.herrr!!!

  25. faiezal says:

    sya da buat prmohonan awal bulan ogos..2011…sya lewat semak..dia cakap kena buat rayuan sbelum 4 ogos…lagi pn dia xda sms lam fon sye..???knpa le jdi mcm 2..???

  26. huzz says:

    salam semua..mcm mne nk mntak rayuan politeknik..

  27. ija says:

    rayuan politeknik untk sesi dia 2011 x da ker?

  28. amie89 says:

    rayuan utk sesi dis ne ade ke x..tnggu dr hari result kuar sampai tarikh nk ttup pn still rayuan xleh buat..

  29. wey ! bagi laa aku study at poly wey~ nk study ! aku tak tahu nk rayu cm mne , bukak xboleh pulak ! adoyai ~ =(

  30. dedex says:

    knpe x pat wat rayuan ??
    sblm ni yg lain dpt plak wat rayuan ??

  31. fidz says:

    pelik mcm ne x dapt poli sesi disember poiter 3 keats tp x dpat kwn2 len pointer 3 kbwh dpat plak..mcm ne ni rayuan x ada lg ke,spe yg bleh tlg

Leave a Reply

CommentLuv badge