35 Responses to “Kad Ucapan Selamat Hari Ibu”

  1. ish.ish.apa website,utk.tgk.contoh..kad ucapan..hari.ibu..

  2. asmira says:

    cantiknya kad tu… nak order boleh? bape agaknya bayaran? free ler…
    hehehe…

  3. nur shazwina diana says:

    cantik sungguh kad tu…macam mana nak buat eh?

  4. anitha says:

    amboi! cantiknya kad ibuuuuuuuuuu.

  5. Huhu says:

    CaNtiknye kad Hari Ibu ni….saye suke la puan…boleh share x..?

  6. SYUHADA says:

    SELAMAT HARI IBU KEPADA,IBU IBU SEKALIAN.PERTAMA SEKALI UNTUK IBU KU SAYANG IBU ENGKAU RATU BAGI KAMI

  7. selamat hari ibu kepada ibu yng lahirkn sye.. syng awk ibu !!

  8. zuriyaty yusof says:

    selamat hari ibu jasamu tidak ku lupakan

    • selamat hari ibu jasamu takan ku lupakan……dan juga jasa mu x pernah ku balas maaf kan aku mak kerana x membalas budi jasa mu dari kecil hingga dewasa….saya mengucapkan selamat hari ibu…..

    • nadhieracomel says:

      emak,adik syg mak sangat-sangat….selama ni adik,banyak buat salah kat mak..adik harap mak maafkan adik,i love mom,,,,,buat abah,maafkan adik abah,adik selalu melawan ckp abah…..apa yg adik nak, sanggup abah beli i love daddy……

  9. Selamat hari ibu mak, terima kasih kerana menjaga saya selama ni. Sukar untuk ku lalui suka duka kehidupan ini tanpa ibu disisiku. Engkau la sumber inspirasiku. Terima kasih kerana tanpa jemu melayan kerenah daku selama ni. Segala jasamu ibu memang tidak dapat ku balas….

  10. izwani says:

    cantiknya klau aku bagi kt mak aku mesti mak aku suka…saya sayang makkkkkkkkkkkkkkk.

  11. Ammu says:

    i like this card…blh order tak???

  12. nana says:

    bleh bagi dkt mak nanti..
    buat cantek2..
    hehe..

  13. amirahliyana says:

    c0meyy kad tu…

  14. syaza says:

    huhu dapat lh ayat bolehlah bes gak

  15. syaza says:

    hem elok ayat tu

  16. Naf says:

    Amboi…………cantik
    Cute sekali gambar baby itu

  17. jayasri says:

    terhebat

  18. mama adeq sayang mama ,tapi mama asyik marah adeq je kalau adeq ade buat slh maaf kan adeq yep

  19. nadhirah says:

    selamat hari ibu buat ibu tersayang,ibu klau kiter ader buat salah tolong maafkan kiter.ibu kite syg ibu ke akhir hayat kite.

  20. nur ridwana bt mohd zamri says:

    selamat hari ibu .

  21. SyA says:

    Hapy mother day buat ibu yg tersyg

  22. ANISLOVEBESTIE says:

    SELAMAT HARI IBU

  23. I,m good for my mother

    selamat hari ibu jasamu tak dapat ku lupakan

  24. Selamat Hari Ibu,
    ibu ida minta maaf atas segala dosa ida
    jasa ibu ganti ngn orang mane mane pon x same
    ibu punye pengorbanan memang x ternilah
    TERIMA KASIH IBU IDA SAYANG IBU

  25. ainatul ayuni says:

    selamat hari ibu buat ibu tersayang

  26. selamat hari ibu buat ibu yang tersayang….. saya sayang umi

  27. pia says:

    saya sayang ibu SELAMAT HARI IBU,IBU :DARI KAKAK

Leave a Reply

CommentLuv badge