18 Responses to “Semakan Temuduga Ke IPTA/UPU Lepasan SPM/STPM 2011(Program Pengajian Bukan Pendidikan)”

  1. Anonymous says:

    yg semakan for uitm 2 xdapat pown..

  2. ibn habib says:

    "Semakan panggilan Temu Duga ( Pendidikan) boleh dibuat mulai 13 Mei 2011 melalui kaedah berikut"

    kenapa dalam web UPU semak pada 20Mei?kat sini kata 13Mei,mana yang betui ni..hehe

  3. Anonymous says:

    kalau check pun x dapat.. so hw??

  4. Anonymous says:

    y 20 mei, lpsn stpm or setaraf.. 13 mei untuk y lps spm je kn…

  5. atheer_na3 says:

    y 20mei semak kat mane???kat page mohe xdpt pown…

  6. Anonymous says:

    2day is 20 may,tp npa semakan pangglan tmudga x dpt jga???????

  7. Anonymous says:

    pening….. xleh check pown

  8. Anonymous says:

    macam mane nak check ini???

  9. Anonymous says:

    Selalunya dia buka lepas pukul 12 tghari. Biasala tu kan…..

  10. Anonymous says:

    tapi x dapat pun..

  11. Anonymous says:

    kalau tak boleh juga, kena tunggu lepas beberapa jam sebab server busy kot.

  12. Anonymous says:

    da pukol 2 tapi top leh lagi lewww…???

  13. Anonymous says:

    x dapat lagi..

  14. Anonymous says:

    ya ampun…knape la xdpt cek lg ni…..

  15. Anonymous says:

    ape r pnye bngang…pesal xdpt check lg ni…org da nk tau sgt da…

  16. Anonymous says:

    kenape xleh buka eh..? kan dh lepas pkul 2 n 20 mei.. still xley buka lg.. de sape2 tau x..?

  17. Anonymous says:

    Why can't I check my results yet? Its way past 2pm!

  18. dublin says:

    susah sangat nak semak temuduga bukan pendidikan….bgaiamana….???

Leave a Reply

CommentLuv badge