14 Responses to “Semakan Status Permohonan Kemasukan Ke IPTA Sesi 2011/2012”

  1. angel says:

    how many upu pin can 1 person buy actually.

  2. balqis says:

    bila keputusan upu keluar yg sebenarnyer?/

  3. balqis says:

    bole antar kat fb sy x coz sy punye email ada masalah..sy x terima pun sebarang email dri anda ..so rasa nyr email saya ada masalah..thanx

  4. balqis says:

    kalo kita nk tukar skolah time nak daftar f6 leh tak..??

  5. balqis says:

    bila tarikh temuduga pend awal kanak 2 di UPSI?

  6. bile tarikh sebenar semakan permohonan upu ???

  7. ramai ke dpt offer ni..smoga jd guru yg berjasa..
    efah mustaffa recently posted..Siapa nak jam free, pen free and beg free???

  8. nazira says:

    emmmm..cam ne nak sahkan yang kite nak g uitm ni??

  9. balqis says:

    kenapa la rsult org yang lebih rendah drpd saya boleh g uitm,tak adil tol la sedangkan saya penuhi kelayakan yang diminta..huhu

  10. safwan says:

    kenapa saya mohon mekanical, kimpalan dan telokomunikasi dan maklumat saya dapat pengurusan salon pulak… saya bekas pelajar vokasional tak kan tak ada kelonggaran untuk smbung kos mase sy skola dulu.. tolong saya

  11. alya kelly says:

    sya ingin ikut plkn???

Leave a Reply

CommentLuv badge