40 Responses to “Semakan Panggilan Temuduga UPSI 2011”

  1. Anonymous says:

    x boleh pon…dah pukul 5.08 pm ni…

  2. Anonymous says:

    selepas pukul 5 pm..hehe

  3. cik azeya says:

    tak boleh ponn. tipu aee.. :(

  4. ADMIN says:

    semakan boleh dibuat selepas pukul 5…

  5. graham_coxon says:

    kul 6 kire bleh la ea

  6. graham_coxon says:

    jgn jdik mcm kplspm sudah..sembang kasi org bimbang

  7. ADMIN says:

    jgn risau..pasti xkan jd cam kes kplspm hari tu lagi..:-p

  8. graham_coxon says:

    taw xper….mintak2 lah xjdik mcm tuh….kalu dah kerajan kerajaan jugak…

  9. ADMIN says:

    .maybe diorang nak latih kesabaran…hehe..

  10. Anonymous says:

    haha,,tggu pnye lme kplspm,,last2x xdpt,,:)

  11. Anonymous says:

    mmg tak blh, tunggu jelah sampai malam kul 10pm. Kalo sekarang dah blh check, Malaysia dah setaraf dgn neara Barat dah

  12. Anonymous says:

    ni siap kuar

    "Unable to connect

    Firefox can't establish a connection to the server at http://www.upsi.edu.my"

    ape masalah sebenarnye??bgtau pukul 12 tgh hari, pastu 5ptg..smpai sekarang xleh..nak bukak page pon xleh….sakit hati..

    dah la KPLSPM x dpt setelah tggu punyelah lama…ape la nasib…

  13. Anonymous says:

    huhuhu…sabo sabo..

  14. Anonymous says:

    dah boleh check!!

  15. ADMIN says:

    ok semua…dah boleh semak keputusan masing2..share2 la ye kat sini

  16. Anonymous says:

    yuhuuu..dah dpt..

  17. Anonymous says:

    dah bleh check la

  18. Anonymous says:

    alaa..
    KPLSPM x dpt ikt tmuduga,skrg nih UPSI pn x kna jga..
    nk ckp rsult x bgs,bgs la jgaa..
    mmg dh xda nsb btl..

  19. ADMIN says:

    upu menanti anda..pasti dpt la..hehe

  20. Anonymous says:

    dah cuba tapi tak leh semak

  21. Anonymous says:

    somebody help me….npe ta ley ni??

  22. ADMIN says:

    sb terlalu ramai user tgh membuat semakan..cuba sebentar lg

  23. Anonymous says:

    npe stil ta boley??

  24. ADMIN says:

    skrg dah bleh..cuba semak

  25. Anonymous says:

    nak check kt link mane ye?

  26. Anonymous says:

    tlg bg link utk check semkn tmuduga upsi tu.. please… dr td tgu xde ape pun lg.. ='(

  27. ADMIN says:

    WEBSITE PORTAL UPSI SEDANG MAINTAINENCE,,,,

  28. faiqa says:

    assalam .. huhu …kenapa tak boley check ni ..

  29. Anonymous says:

    ish2,dari td asyik ta boley je..

  30. ctyz says:

    nape xley nak wat semakan ni…adush!!

  31. Anonymous says:

    temuduga untuk tesl bila????

  32. Anonymous says:

    tesl untk lepasan spm pun ada kan?? bila boleh check??

  33. Anonymous says:

    ye lo tesl punya biler?

  34. @ GuRL @ says:

    salam bila kita boleh tahu result sama ada kita dapat atau tak upsi pndidikan awal kanak2 lepas temuduga…

  35. Anonymous says:

    cuma hendak tahu…bagaimanakah dengan calon yang tidak dapat temuduga upsi..,maksudnya mereka gagal untuk masuk upsi ke..??

    -siti-

  36. ana says:

    aslkm..sy nk tnye,kptsn tmududuga utk pndidikn lpsn stpm/setaraf dh kuar ke blum??

  37. Lmem says:

    tmpg tnyer..bla kemskn ke upsi ada bka lagi??

  38. suhaizat says:

    assalamualaikum.dan selamat menjalankan ibadah berpuasa

Leave a Reply

CommentLuv badge