109 Responses to “Semakan Keputusan Permohonan Politeknik 2011”

  1. donnyien says:

    Sebab pakai dolar sg .Tq mel.. harap2 dapat :)

  2. Anonymous says:

    saya kurang faham. Macam mana nak check permohonan ke poly? Please reply ASAP.

  3. admin says:

    semakan poli 22 mei

  4. just me says:

    22mei? np lmbt sgt?
    da la ipta xdpt . **trpkse wat rayuan .
    adesss..~ =.="

  5. Anonymous says:

    lmbt nye…
    dh la taun lpas x dpat..
    hrap2 dpat la taun ni

  6. Anonymous says:

    npe lmbat sgt poli keluar..
    adui,,

  7. Anonymous says:

    .plkn da la sebelum 22 Mei,mcm mana nk check??

  8. Anonymous says:

    22 mei ey check poli.. pukol brpa boleh start check?? reply pleezzzzzzzzzz!!!

  9. Anonymous says:

    takotnya..entah dapat atau tidak..orang pertama yang kecewa mestilah mak n ayh aku..dah la dorang harap aku dapat sambung belajar..hari tu mak aku kecewa sangat2 sebab aku x dapat u..sedih gler aku masa tu..aku harap aku xkan kecewakan dorang lagi..amin..aku harap korang pon berjaya..

  10. najlaa says:

    memang lah 22 mei. tapi macam mana nk check. tolong.. ;'(

  11. Anonymous says:

    AGAK2 BLE EH SEMAKAN RAYUAN IPTA BOLEH TAHU ??

  12. Anonymous says:

    hahaha

  13. Adha says:

    harap dapat masuk poli…harapan terakhir ku…

  14. Anonymous says:

    pkul brapa dh bleh check kputusan politeknik???

  15. admin says:

    Biasanya pukul 2 petang baru bleh buat semakan,…

  16. admin says:

    PERHATIAN~~~ANDA BOLEH MEMBUAT SEMAKAN POLITEKNIK DI LAMAN WEB POLITEKNIK BERMULA PADA JAM 2 PETANG NI.

    HARAP MAKLUM (22 MEI 2011)

  17. Anonymous says:

    aku harap aku dpt ! Aku xnk mak ayahku kcwa . Tkt gler ni . Hmm

  18. Anonymous says:

    korang ni..
    f0rm 6 kan ade..

  19. admin says:

    Semakan politeknik boleh dibuat di laman web politeknik bermula jam 2 PETANG NI….

    Semoga anda Berjaya,,,,

    Berdasarkan pengalaman yang lepas..ramai yg dpt TAWARAN Politeknik ni,,,,

  20. Anonymous says:

    kenapa upu x keluar ?

  21. Anonymous says:

    ckp jam 12,tapi kenape xkeluar lagi?

  22. Anonymous says:

    nape x blh semak lg ni……………
    aku dah takut gila ni……….

  23. Anonymous says:

    pukul 2 or pkul 12????

  24. Anonymous says:

    nk dkt kol1 ..npe xley semak g niii…adusss!!!!

  25. Anonymous says:

    bkN jAm12 ka cEk..????

  26. Anonymous says:

    PKL BPE SEMAK POLY NY

  27. Anonymous says:

    dah kat 2 jam ni aku kat cc….
    semakan poli masih x boleh semak……
    aku dah mcm kucing nak beranak je kat ni……

  28. Anonymous says:

    asal tak dapat nak check

  29. Anonymous says:

    kata kul 12 . tp … internet jd slow !

  30. Anonymous says:

    lmbt lg ka ??!! aduuussshhhh . .

  31. Anonymous says:

    ble ley semak ni,,penat da tunggu,,,

  32. Anonymous says:

    i want politeknik

  33. Anonymous says:

    pukul 2 laa.

  34. Anonymous says:

    sabo2

  35. Anonymous says:

    oi….napa blm ble g nie….maw buat semakan….

  36. Anonymous says:

    sabo je laa

  37. Anonymous says:

    last option nih..come on come on!

  38. Anonymous says:

    kaw rilex je da r

  39. Anonymous says:

    jap je lg…hahaha

  40. Anonymous says:

    network bz.. !!!

  41. Anonymous says:

    mcm mane nk semak guna fon jew?????guna web trafik jem lah…

  42. Anonymous says:

    admin : website utk cek poli yg mane?

  43. Anonymous says:

    aku dh dpt cek dah juz call pjabt upu je..n korang tny diaowng..no fon ada kt paper fasa 2 yg korang mohon tuu ok..gud luck

  44. Anonymous says:

    blm ada g nie…cm na maw cek nie….

  45. Anonymous says:

    sabar

  46. admin says:

    Sekrang ni laman web politeknik tgh sesak…so, harap bersabar…semakan boleh dibuat di http://politeknik.edu.my/

  47. Anonymous says:

    ko tpon poli ke..??

  48. Anonymous says:

    x leh semak lagi ke?
    leh link webs x?

  49. Anonymous says:

    nk kul 3 da x boleh check pun..!!!!!!!!!!!!!!!!!

  50. Anonymous says:

    esok je la….buat penat tunggu ja…

  51. Anonymous says:

    pesal tetibe line lembap sangat . adesshhh !!

  52. Anonymous says:

    >> esok je lah check ! buat saket hati je tunggu . dah lahh ngah takot ni <<<

  53. Anonymous says:

    ape no fon pejabat tu??

  54. Anonymous says:

    uurrrmmm..xlrat nk tnggu da…

  55. Anonymous says:

    link utk cek dh bkak…tapi xleh semak sbb line terlalu busy…sooo…kita byk2 doa n sbr laa..ada rzeki,ada laa…

  56. Anonymous says:

    b'rapa lame nak tunggu nie esk je lah nak check pening k'pala sampai pengsaan

  57. Anonymous says:

    ape nie poly susah mcm nie dah la ipta x dpt tunggu poly pun laaaaaaaaaaaambat mcm nie

  58. Anonymous says:

    npe lmbt je ney????????? tkot gile da ney… ya allah…..

  59. Anonymous says:

    kte pkui 12 pstu kul 2,,pning suda

  60. Anonymous says:

    ak dh brblu ni..bile bley smak da..

  61. ??? says:

    npe lmbat ni????

  62. Anonymous says:

    kate kol 2 skrg nie kol 3 lbh dah lps tu kol 456789 atau smpai kol 12 tgh mlm ke klu x dpt mcm mane ohhhhhhhhh my heart is susah

  63. Anonymous says:

    form 6 pon sangat ok..

  64. Anonymous says:

    boleh cek dah sekarang,tapi kena sabar la…meh la ic,sy tlong cek kan…sy pon x dapat la..skrg ni bljr jer la kat form 6…

  65. farahizwani says:

    awat lmbt ni de….
    pning ni….
    sabar je la

  66. Anonymous says:

    ney r janji melayuuuuuuuuuuu……….

  67. Anonymous says:

    kena cuba dan cuba bnyk kali baru dpt. aku dh tau tapi ditmptkan poli mana esok baru tau, masa cetak surat twrn.

  68. Anonymous says:

    KENA MASIH X DAPAT SEMAK NI……………
    GERAM GILA ….

  69. Anonymous says:

    ape web nk cek???
    bukak kat politeknik.edu.my tu x de pon tmpt nk cek…

  70. Anonymous says:

    Admin…tlong bg link yg btul utk semakan..

  71. Anonymous says:

    Kat laman web politeknik tu ader la tempat check…kat bahagian bawah web tu…

  72. Anonymous says:

    mmang ade,tp x leh nk klik pun…adoiyai….

  73. admin says:

    Server laman politeknik tgh bz….harap bersabar…sy akan umumkan apabila laman poli dah ok..

  74. Anonymous says:

    tgu je la mlm satgi smpai julin biji mata tak leh nak klik nihhhhhhhhhhh

  75. Anonymous says:

    sapa tau no fon pjbt upu share la tak larat nak tgu weiiiiiiiiiiiiii

  76. Anonymous says:

    bencinya aq…lambat.. harap2 la dengan penantian ni di bls dgn hasil(dpt poli) …..amin!!!! xlrt tguuu……. cpt laaa… esok aq xmaw p f6…

  77. Anonymous says:

    tiap2 kali nk check tiap taun cam nie jgk….pelik…

  78. Anonymous says:

    Jgn risau..kita pasti dpt poli…maybe mlm ni mesti laman web poli dah x sesak…x mau msk tingkat 6..x snggup aku,,

  79. Anonymous says:

    ish….awat tak boleh lagi ni??????????tensionnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

  80. Anonymous says:

    hahaha….tp better msk form 6…just 2 taun jer dr poli 3 taun…abis form 6 leh smbg degree…jimat masa…

  81. Anonymous says:

    yup betul jugak tuuu saya setuju dgn cdngan tuu

  82. Anonymous says:

    nk msuk website poli pun xleh ni..admin

  83. admin says:

    LAMAN SEMAKAN POLITEKNIK TELAH DIBUKA….ANDA BOLEH BACA ARTIKEL INI YANG TELAH DIUPDATE…SEKIAN TERIMA KASIH…

  84. Anonymous says:

    xboleh msuk website lg pun…

  85. Anonymous says:

    webs down

  86. Anonymous says:

    betul3..xleh cek ag :(

  87. Anonymous says:

    semak keputusan bg pelajar integrasi mcm mna..

  88. Anonymous says:

    tensiOn!!

  89. Anonymous says:

    da ley msok web..muahaha..gementar~~

  90. admin says:

    SEMAKAN TELAH DIBUKA. BAHAGIAN TEVT(POLITEKNIK)…SILA PERGI LINK

    https://online.mohe.gov.my/upu/keputusan_tevtilka/

  91. admin says:

    LAMAN WEB SEMAKAN TELAH DAPAT DIAKSES…

    SEMAK DI BAHAGIAN TEVT LEPASAN SPM (POLITEKNIK)

  92. Anonymous says:

    yeah ….. dpt msk!

  93. Anonymous says:

    ape link dia..penin lah~~

  94. Anonymous says:

    knapa rekod permohonan anda tiada lam sistem..toi ke kat si2~~

  95. Anonymous says:

    untuk integrasi lak mcmne???plizz help me~_~

  96. ewynn says:

    da blh check la…

  97. Anonymous says:

    intergrsi nk cek mne??????

  98. Anonymous says:

    siot lah intergrasi ltk 26 ni plk…..!!!!

  99. Anonymous says:

    yeke 26??aduss…24jam tgu,ptot ar xde…..

  100. sifle says:

    sesi pertama sudah habis .
    bila permohonan politeknik 2011 sesi kedua ?

  101. confius gurl.. says:

    salam,,sy nk tya kalau sy terima tawaran politeknik ni adakah sy dapat lg twaran upu or matrik???
    susah nk fhm kan..sebenarnya mcm ni sy dpt poli kos yg sy memg nk tp dlm masa yg sama sy nk tgu rayuan matrik or upu..rayuan matrik kuar 2hb 6 upu 4hb 6..if sy terima poli sblum 31hb 5 ni adakah nama sy still lg dpt terima tawaran tersebut…sy bmbng nama sy di blok dari terima mana2 ipta lg..

  102. Anonymous says:

    intake july ada tak? atau ogos aje lps nie?

  103. Anonymous says:

    kalau nk mhon diploma intgrsi gne sem 2 boleh x??

  104. naslam says:

    lmbt nyerr result poli kluar..,

  105. ikwann says:

    lmbatnyerr kptosn poli kuar..susah nak wt prancangan awal…

  106. DavidTan says:

    Minta Semakan tawaran politeknik oct 2011…

Leave a Reply

CommentLuv badge