45 Responses to “Semakan Keputusan Kemasukan ke UiTM 2011”

  1. Anonymous says:

    bukan ke cek kemasukan uitm bulan 5???skrang kan tgh cek utk tmuduga kmasukan ke uitm…

  2. Anonymous says:

    hello???any respond,comment???

  3. Anonymous says:

    sekarang ni untuk sesiapa yang pilih jurusan diploma/TESL yang memerlukan temuduga…kalau program yang kita pilih tu tiada tmuduga ,permohonan tu boleh di check pada bulan 5 ni

  4. Anonymous says:

    k…thanx a lot for the information… :)

  5. aniz_chocobie says:

    saye nak tye kenape saye xblh cek tok tmudge bagi progrm penerapan pra diplma? bile cek asek kua diploma/asasi tesl…xfhm la…can u help me?

  6. nida says:

    salam….nk tanya nie…program pra diploma perdagangan tu ada temuduga ke?tp ble check knape kuar program asasi/tesl?xleh la nk check pra diploma pnye…

  7. Anonymous says:

    klau da dpt tmudga …. comfirm dpt msuk u ka ????

  8. Anonymous says:

    22.5 and 23.5 pendaftaran untuk uitm…
    infomasi dari kalendar akademik uitm yang telah disahkan senat uitm.
    dengar2 student form6 9 haribulan pendaftaran betul ker?

  9. Anonymous says:

    bila sy boleh cek sama ada sy layak atau tdak masuk ke uitm dlm kursus nursing?dan bagaimana sy na thu keputusannye??????

  10. Anonymous says:

    sebetul nye , bler bleh semak keputusan upu lepasan spm ?

  11. Anonymous says:

    hello, berapa hari bulan kita bleh check keputusan utk program asasi/tesl?? nak sngat tau..klu x pn at least minggu keberapa bulan mei..?

  12. Anonymous says:

    ble bole cek uitm ni..tuk diploma..

  13. Anonymous says:

    6 mei semakan.upu

  14. Anonymous says:

    cmna nak cek pra diploma???
    xlek ar,,,
    tlong laa,,,

  15. Anonymous says:

    aah…ble tak spe2 tolg kasi tawu ble nak cek pra diploma….mntak tolg sesngtt…wuuu

  16. Anonymous says:

    bla bleh cek pra diploma???

  17. Anonymous says:

    mmm syarat nak mengikuti program pra Dploma ni hanye 3 kredit tp subjet BI sy gagal cmner ade klayakan tak…????

  18. Anonymous says:

    bila bole check pra diploma punye kemasukan ?

  19. Anonymous says:

    oit nk tya…kemasukan pra diploma..kta nk smak kt ne haaa

  20. Anonymous says:

    korang semak pra diploma kat sni kut….

    http://istudent.uitm.edu.my/intake/home/main.asp?pg=selcode

    tp semakan die belum dbuke….rajin2 laa bkak link ni klu nak tawu result..*v*

  21. Anonymous says:

    dengo kate 15th may kelua result pra ;D

  22. Anonymous says:

    adehh bio btull…lmenyee wuuu…

  23. Anonymous says:

    semakan pra diploma da bukak da…..

  24. justin lambir says:

    cm ne nj cek dpat ke x nieeeeeeeee…..bengang betol ar

  25. pening says:

    hello,,cm ne nk cek or nk tau dpt ke x nk masuk pra uitm nie????pe lman webnye??ak bkan mat2 com..xyau ppe dowh….spe bley tlong??

  26. Anonymous says:

    alhamdulillah aku dpr pra diploma.. korang bkak ja lman web nie http://istudent.uitm.edu.my/intake/home/main.asp?pg=selcode

  27. Anonymous says:

    huu xdapt pun pra diploma

  28. Anonymous says:

    nak tya.. kalau dpt pra diploma uitm & politeknik..yg mana lebih bagus?? sya patut pergi yg mana?? tolong………..

  29. Anonymous says:

    utk lpasan sijil kolej komuniti ke uitm..nk taw kputsn pra diploma ataw diploma mcm na ek?kputsan kluar skali dgn lpasan spm 2010 ka?cek mlalui online ataw surt,sbb sblum ne dh isi borang pra diploma..cmna haaa..tlg laaa..confuse

  30. Anonymous says:

    kenapa ada 4 kredit tp tak dpt pra diploma?

  31. Anonymous says:

    sb skrang terlalu ramai yg result ok…

  32. Anonymous says:

    salammm,yang manee erkk elok pra diploma ke politeknikk???pning laa nk g yang mneeee…tlonngggg laaaaaa…confiusss nyyy

  33. Ahmoey Philip says:

    salam….ada owang uitm col saya cakap saya dapt diploma perakaunan,btl ka tu???kamie takut kena tipu…kamie mau kan kebenaran…baru hari rabu pemberitahuan hari jumaat berangkat ke melaka..bagus juga kalau uma dekat,ini ruma saya di sabah..berikan saya penjelasan tenang nie,…..KAMI TIDAK MAHU DI TIPU…

  34. Anonymous says:

    cmna nk cek ryuan uitm ni,,,ble bwu ley tau???

  35. hanis says:

    salam..boleh tak spe kasi tawu bla kputusan uitm(diploma )y scond intke pnye????tlong sgt2

  36. hanis says:

    y scond intke..pemohonan bka 1 julai aetu..plez..tlgla gtaw…

  37. mya sheera says:

    xleh pon nk mohon dip scnd intake

  38. dieana says:

    maaf sye ingin bertanye..macam mane na check keputusan pemohonan penerapan ke diploma??

  39. anuar says:

    mcam mna nk wt lman wep cek pra msuk ke uitm ni,,,bleh sye tanya..tlong lh….plizs

  40. XXX says:

    nk tnye sal kursus yg btemuduga lg221 bile mule temuduga 2?

Leave a Reply

CommentLuv badge