37 Responses to “Permohonan Kemasukan Ke UiTM Sesi Jun 2011-Pradiploma,Diploma ,Profesional dan Ijazah Sarjana Muda”

  1. zinnia zaza says:

    klau xbli no pin at bsn tpi pkai yg no pin upu bole x??de yg kte bole de yg x…

  2. Anonymous says:

    no pin bsn 2 no pin upu la…

  3. azie says:

    mksdnye no pin bli kt bsn…=)

  4. Anonymous says:

    aq ade beli no.slip ntok uitm…rm9..aq isi jela..ntok pradploma..mne la aq tau..aq isi je..korg tau la pra diploma ntok ape an..permohonannye dah ditutup 31 mac..lek2..aq tgk blek..ade plak borg permohonan ntok kemasukan julai 2011..aq gne no.pin uitm tu blek…lek2 x sah..pehal ea..xkan nak bli ag..dah la no.upu aq bli dua kali…ingat no.len bley dpt..hampeh!

  5. sherah says:

    pening2…yg permohonan kt upu tu??..sah ker x sah nie?..or kena beli no pin len utk msuk uitm nie plak??

  6. Anonymous says:

    kalau mohon kt uitm gne no pin upu ley ker??..sah ke??..

  7. Anonymous says:

    bugughugug;uy8

  8. Anonymous says:

    korang2..cmner syarat nk ikuti program pra dploma ni erk???mm kalo hanye 3 kredit xp subjek bi sy ni gagal cmner dpt x???

  9. yahoo mail says:

    ble bkak borang permohonan untuk kemasukan diploma disember nanti???

  10. kty says:

    no pin bsn kene beli yg bru ker? atau bole guna yg lame untuk buat permohonan bagi semester ke dua

  11. Linda says:

    Saya dah terlepas permohonan tuk pra diploma intake Jun 2011. ada intake lg ke utk thun nie? atau hy ada tahun 2012 nanti…t, kasih

  12. sunshine says:

    sy pljr kolej..msih blhkh sy untuk bpindah ke uitm?

  13. effa ekin says:

    bila lagi pengambilan uitm dibuka? boleh maklumkan pada saya bila permohonan dibuka?

  14. NORA says:

    de sesiapa tahu brapa harga pin BSN untuk pengajian master ?

  15. mohd rizal says:

    saya pelajar lepasan kolej, so nak tny, bleh ke saya apply d uitm? atau mna universiti?

    • ARIFF says:

      mana2 IPTA pun boleh. Yang penting CGPA menepati syarat kos yang hendak dip pohon.Kalau awk grad dip. boleh mohon ijazah, kalau sijil mohon dip. je laa..

  16. keliruman says:

    salam,nak tanya sikit…sy ade amek supplementary exam tahun lepas sbb fail math dlm pra dip…alhamdulillah result untuk supplimentary ni saya lulus…
    nak tanya,,,adakah saya perlu beli no pin baru dan buat permohonan semula ke diploma atau tunggu sahaja penerapan??

  17. amy says:

    slm..sy nak tanya..bagaimana nak apply pre diploma uitm yer? gunekan upu or terus guna lmn web uitm???jika guna upu, pemilihan utk krusus smuanya adalah diploma..sedangkan sy nak apply pra diploma…boleh tlg jelaskan? ker terus apply under uitm nye website? skarang ada intake ker?? if tak silap yg dr 9 jan sampai 10 februari 2012 tu untuk student lepasan diploma n penerapan n lain2…bukan untuk pra diploma ke tu???

  18. erin says:

    bile pin tarikh tu tutup????

  19. reply ASAP says:

    jika kita dah isi UPU, perlukah isi UITM?

  20. OWH KALAU NAK MOHON PRA DIPLOMA NAK KENE BELI NO PIN UPU LAH YE…. JADI KALAU NAK MOHON MACAM MANA TAK JUMPA PON DEKAT WEBSIT TUH NAK MOHON PRA DIPLOMA….
    LEPASAN SPM recently posted..Gambar Perhimpunan UMNO 2012 Kali Ke-66

  21. nabila says:

    lala nk ty bler plak pngilan pra diploma ek??sbb yg ari 2 lala mntak xley pstu lal anta borg ryuan kt uitm so lal nk tw bler kptusan 2 dpt tw ek??

  22. nabila says:

    lala nk ty bler plak pngilan pra diploma ek??sbb yg ari 2 lala mntak xley pstu lala anta borg ryuan kt uitm so lala nk tw bler kptusan 2 dpt tw ek??

  23. izznor says:

    saya ada isi secara online di laman web uitm. lepas tu perlu ke saya hantar balik permononan tu kpd pihak uitm

Leave a Reply

CommentLuv badge