17 Responses to “Wanita Kena Rogol Dalam Bilik Bedah”

  1. Anip says:

    doktor ni sangap ke ape,,,

  2. kahirie says:

    bodoh apa doktor nih….

  3. CikRose says:

    cerita yang CR rasa tidak logik..
    Dlm dewan bedah semua ada CCTV
    Mana pergi staff lain…

  4. Amirrah Zawani says:

    gilaaaa =_=

  5. Solihin Zubir says:

    ish! bahayanya..
    naya btol!

  6. Mr.Hac says:

    tak macam kene rogol pun..macam rela je..musykil..heheheh..

  7. Anonymous says:

    jepun mmang la…smua dia buat flem

  8. arr says:

    tah2 dh kene bius tu sbab nampak cam rela je. sbab kepalanyer nampak statik

  9. Anonymous says:

    doktor nih tidokan pesakit pastu rogol. tapi siap amik gambar pakai polaroid lagitu…trok btol..

  10. Dexter says:

    What crazy doctor what to have a sex with a patien

  11. safarin says:

    hello bro macam mana nak masuk ko punye site sekarang

  12. Jokey says:

    Per sangap giler doctor niy dlm blik bedah pun jadi carzy btoi haha..

  13. Secoula says:

    ngentot sama pasien,macamana pulak,jepun cacad permanen

  14. kote says:

    terbaik punya doktor

  15. mawi says:

    apa sot punya doktor,bagus g dr.alban….hahahaha..

  16. sidi says:

    Sebenar nya perempuan tu dah mati.. Dan cantik agak nya.

Leave a Reply

CommentLuv badge