23 Responses to “Taska Terlampau Di Sri Kembangan”

  1. Cik Ungu Violet says:

    siyes mcm kejam pulak. haih. kesian budak2 tu.

  2. FasiHaH SupiaN says:

    aah lah cik ungu, kesian budak2 tue…

  3. Anonymous says:

    truknye…smpai camtu skali

  4. Anonymous says:

    xptut la..!

  5. munna says:

    memang teruk betullah… kesian kat budak2 tu…

  6. MaTNaggeR says:

    Ni taska ke?? Tak rupe taska pun…..
    tak patut tak patut!

  7. Mel © says:

    a'ah..kat tasca ..:-)

  8. MaTNaggeR says:

    tak kondusif langsung

  9. Anonymous says:

    fucker

  10. Anonymous says:

    kesian la..

  11. T-CH3R MY@ says:

    bodoh lah pengasuh nie!!! gggrrrr

  12. black forest says:

    tak boleh lah nak tengok benda macam ni.
    rasa nak nangis pun ada. :'((

  13. @e_da says:

    mmg sakit hati… tq credit blog cabuk sy ya..

  14. Anonymous says:

    maaf, cuma nak jelaskan keadaan sebenar.. ank sy juga dihantar kesini… perkara ini dilakukan tnpa pengtahuan owner taska ni…ni semua kerja x bertaggungjawab staff2 taska ni… kes ni skrg dlm siasatan polis.. harap maklum…

  15. Anonymous says:

    Owner taska nak lepas tangan dengan menuduh bekas2 staff yang buat kerja. Jgn percaya kata2 owner itu yer.. Ini bukan kerja bekas staff. Mcm mana owner tu boleh terlepas pandang padahal 24-7 ada bertugas di taska tersebut lagipon rumah dia hanya bertentangan sahaja dgn taska. Yaa! kes dalam siasatan polis dan JKM. Tunggulah pembalasan buat aniaya dengan anak2 orang!!!!!!!!!!!

  16. Anonymous says:

    iishh..xpatut wt bdak2 cam2,parents diaorg bg tgungjwab byr jga didik ank diaorg.tp wt lbih kurg ja,ad jgak tadika lain kt area seberang perai(taska graduan kecil).sy tgk ngn mata kpala sndqi,suka dera budak,baby pn ad depa pukul.ad yg staff ppuan tnjuk lucah kt budak pn ad.memalukan,mkan utk budak pn wt cam muntah kucing.halai balai jer,nasib la bdak2 xpndai report kt makbapak dia org.owner jer nma melayu tp mkn duit xelok wtpa?toix..tgung ka dosa!

  17. Anonymous says:

    kepada sesiapa nk htr anak2 2siasat tgk tmpat dlu.jgn la htr ank2 dekat taska graduan kecil di kawasan seberang prai.staff kebykan ppuan smua,ad jgak yg pnah nk pikat husband ayh budak2!memg kurg ajar,ank sy pn pnah di pkul smpai ank sy fobia nmpak tdka ja dh nangis cm nmpak hntu kta ckgu pkul.kepada pihak yg bertngungjwab wt la pemeriksaan.ambik tindakan yg sewajarnya.bos pn jgn dok umah sja,ambk kisah ttg hal2 cm niee.jnji hya mnis mlut depan parent ja!

  18. Anonymous says:

    INI BUKAN TASKA TP NERAKA !!!

  19. syeild says:

    Berapa sen sangat lah beli tilam, mcm mana kanak2 tak sakit. Macm ni taska yang di iktirafkan oleh kerajaan? I tak salah kan kerajaan patut kaji gaji perkerja. Kdng2 charge melambung mana nak mampu nak tak nak kena hantar jugak.

  20. suri says:

    anak saya yg berumur setahun lima bulan pernah kene kurung dalam stor di taska anakku ceria bahagia presint 14 putarajaya mase owner takder.. bile owner dapat tahu bukannye dia berentikan pun staff yang kurung anak saya tu.. mmg tidak bertanggungjawab.. owner dgn staff same jer 2 kali lime..memang setan.. satu hari Allah akan membalas kejahatan mereka nie.. dapat anak penagih dadah bagus org mcm nie

    • Lala says:

      Anak buah saya patah kaki hantar kat taska nakku ceria bahagia.bile tanye xnk mengaku.baru

      • Lala says:

        Kejadian baru berlaku pd feb 2013..anak buah sy berumur 9 bln.owner memang kejam.dan xde rase kesian dan lgsng x mintak maaf

    • ain says:

      puan suri,

      saya terkesan juga bila terbaca tulisan puan berkenaan anak puan yang diperlakukan sedemikian. saya juga mempunyai seorang anak hampir berumur 2 tahun.anak saya bole bercakap perkataan tertentu sahaja namun belum boleh bertutur dengan jelas.

      kalo boleh puan kongsi lebih lanjut bagaimana puan mendapat tahu tentang perkara ini? adakah anak puan sudah boleh bercakap dan mengadu?

Leave a Reply

CommentLuv badge