17 Responses to “SEKS BUDAK SEKOLAH”

  1. misz nana says:

    ish3.. apa nak jadi daa

  2. adrinaqamarina says:

    kalau dah nak jugak, takyah la pakai baju sekolah tu. -.-'

  3. Anonymous says:

    ptutnye jgn disalahkan kedai tu, yg dtg beli pmpuan tu sndiri, dah nmpak sgt pmpuan tu yg bodoh gatal gila seks sangap kemaruk jantan, dh tu sft semulajadi die, so lantak la kat die..

  4. dfdsf says:

    Sepatutnye, dengan mak bapa dia skali kita balun….anak biar lepas saja…

  5. Anonymous says:

    rasa macam kenal jer kedai tu. kat ipoh parade tu, yang beli tu budak gersang sekolah convent belakang ipoh parade tu, mmg byk budak sek tu beli kat situ, takde sape nak peduli hal2 mcm nie. bukan ada untung pun.

  6. supersaiyagendku says:

    napala bdak remaja skrg ni, sm level da mcm bdak high school kat ngara luar@barat psal seks.tnda2 akhir zaman,x malu n hrga diri da.

  7. puteri alysa says:

    syg je duit mak bapa… dtg sekolh bkn nak bljr, tpi wat benda yang d lknat TUHAN ag.. ndak kcian ke ama dri sendiri…

  8. Gozaimas says:

    Adui…paling ok la kqu..lau x than2 udqx..p la khwin n puqs2 kn la nqfsu kqu 2…fkir2 kn lq


    Via MebApp.com

  9. Orgboasa says:

    Patutnya da dikawinkan pon bdak nie.. Sekat kmahuan batin dia memang la jadi cmni..

  10. Malayboy says:

    Biasa la sume ni.. Mula2 masuk kdai lucah.. Kmdian wat aksi lucah.. Last2 dpt la anak luar nikah..

  11. ayu umairah says:

    aku x suka main

  12. Abang Long says:

    alaa, dia ke situ utk interbiu owner kedai tu…tengah buat assignment yg cikgu dia suruh tu

  13. HANA says:

    MACAM SAITAN KECI KECI DA GILA SEKS DA NASIB BAIK NI BULAN PUASA KALAU TAK NANTI AQ MAKI KAT KORANG YANG BUAT SEKS

  14. wan says:

    Hahaha, nma pun pompuan…. nkkn kasih syg…. gatai nk belaki… masa buat x nyesal, lepah buat, bru nk nyesal… lelaki x rugi ape2, sedap ad la, pompuan y bodoh…baek jd lembu je, dr jd org pompuan…hahaha… tp ad jgk y bkn mcm two… jgn terasa bg golongn wnta… sy hnya bkongsi pendapat….

Leave a Reply

CommentLuv badge