157 Responses to “Gambar Panas Fasha Sandha Ketika Di Bali”

  1. fazwani says:

    seksi kat dunia ja ……..kat akhirat nanti dia perlu bayar harga seksi tu dengan Allah…x mau kata lbih2 kang x pasal2 aku tumpang dpt dosa skali ngutuk dia…aku pun x sesempurna mana……moga diberikan hidayah untuknya untuknya amin….

    • Kunta Kinte says:

      Fazwani >Sib bek ko cepat2 sedar akan dosa mengutuk dan mengumpat org len.. Mana tau 1 hari nnt dia bertaubat dan Tuhan terima taubat nya.. Dosa dia terhapus tapi dose kau berlarutan kerana mengutuk dan mengumpat.. wakaka

    • kita doakan semoga suma umat Islam insaf dan sedar kesilapan diri sendiri..
      fasha sandha insaf recently posted..cerita lucah ustazah melayu bertudung cantik

    • nur muhammad says:

      Ya allah tolonglah kami untuk bermujahadah dari nafsu dan syaitan durjana!!! Tuhan aku memohon petunjuk darimu.wahai nur muhammad kami menunggumu

      • humaira says:

        kak fasha,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sopn la sikit pkaian 2,,, nabi x penah pon ajar pakai cm2,,, camne ekk,, nk sedar kn kak fasha???? emmmmm ,,, plik ar.. ke xrti knal dose dan pahale??? mase skola menengah x blaja PENDIDIKAN AL-QURAN DAN SUNNAH KE? PENDIDIKAN SYARIAH DAN ISLAMIAH KE? XX?? OHHH,,. rse da byk da hadis para ulama suh tutup aurat,,, sedo la wehh!!

    • humaira says:

      xyah jdi orang islam la mcam 2,,, buat mlu je,, macam mane kite nk tarik orang bukan islam masuk islam,, sedang kan orang islam pon mcm 2,,, X CIUM SYURGA TAU!,, insaf la,,, dunie ny da banyak tande akhir2 zaman ,, xkn nk tunggu tue baru nak beribdat,,, ttup aurat sume 2,,kalau ajal dalam mase mude ,, cne??,,, masuk kubur x bawak amalan la gamaknye,,, bukan sy mengajar,, tapi,,, hak yg wajib dalam islam ,, kte buat la,, bkn ssh pon,,, kalau kne sekse dalam kubur sape nk tolong,,sepatutnye artis kne bg contoh yang baek,,,,,.. igat la,,salam

  2. Anonymous says:

    artis seksi camni ikut budaya barat..hmm..semua artis sekarang dah hilang moral…akidah ntah kmne..smua kelaut..

    • iriena says:

      tau x pe…x pyah nk berangan nk tiru artis barat…be urself sje….smua artist kat dnia ni sme sje..dah x knal mne baik mne buruk…

    • emmm says:

      jgn cakap artis ja…korg sndri pn mcm 2 jg….artis pn mnsia jg..

      • naa says:

        kita kalu wat pun org tk knal kurang la malu,, korang wat nmpk la malu sebab mmg dh ramai knal,, malu la sikit,,,, jgn la nk samakan dgn orng awam,, nama je orng melayu sikit adap pun tk de,,,

  3. EzzEddin says:

    seksi nyer…
    ^^

  4. sayaSHANsayaROUSHAN says:

    bukan takat artis. nenek cucu 10 pun leh pkai cm ni…. suke ti duwang lah…..tak tau nak cakap per dah

  5. Kembang Perawan 3288 says:

    kena gigit ular kat breast dia baru taw. dia tak berani ke buat kt malaysia.ala ramai dah melayu islam pki bikini. contoh terdekat kawan se uitm saya. sedih2

  6. Anonymous says:

    wohooooooo…seksinyerr "tut" dia..

  7. Anonymous says:

    eeeuu..mkew x santek ade aty nk cekci2…harem~

  8. Anonymous says:

    tetek kecik nak pakai bikini

  9. Anonymous says:

    betul kata fazwani tu =) …
    moga diberi petunjuk dan hidayah terhadapnya ='))) amin ,…

  10. atok_sobrie says:

    ohhh!!! CINTA CHANDURI.. apakan daya kau hanya watak dlm drama saja..

  11. fara feroza says:

    pandai2 la dia…ingatkan dapat lah pengajaran lepas berlakon dalam cerita cinta chanduri..minat sangt dia berlakon…tapi letih tengok kontroversi dia yg same aje….

    bogelllll !!

  12. Anonymous says:

    Berlagak 'western' tapi rupa masih 'kampung'..masih tak sedar diri lagi..

  13. Anonymous says:

    fasha berlagak…!!!

  14. Anonymous says:

    nasi lemak macam tak cukup santan pun nak pakai bikini, tapi kawan dia punya nasi lemak terlalu la lebih santannya!

  15. Anonymous says:

    bodi tu kalau best tak pa la juga nak tengok, tapi macam papan sekeping saja

  16. Anonymous says:

    fasha ngok…xde otak..gile seks

  17. pak lah says:

    seksi kat dunia…kat akhirat seksa u….ish3…artis…artistik..plastik…

  18. Anonymous says:

    mantap beb patutla jejai tergila-gilakan fasha ni, memang menyetimkan lelaki tul

  19. mamat says:

    fasha sangap batang pelir!!!!!!!!!!!!!!

  20. Anonymous says:

    bangang punya fasha..dari pakai bikini? lagi bagus telanjang bulat jer laaa….nak tunjuk body pun agak agak laaa….nasib baik la tak kena tembak petir!!!!…

  21. lanman says:

    bukan fasha sandha saja yg seksi ramai lagi artis malaysia yg seksi…nak tau pi subway lagoon..ramai yg berbikini…reporter tak amik pot pun…

  22. William says:

    ui mane pic yg plg hot tu?yg kat pantai huhuhu nk tgk muke mber fasha yg mantap tu

  23. Anonymous says:

    dah la perampas .. syukur nora danish terlepas dr lelaki itu..

  24. Anonymous says:

    i like this fotos….but not over sexy,,

  25. Anonymous says:

    hahahaha,,,,

  26. Anonymous says:

    mmg x berm0ral langsung!!!!!!!!!!

  27. Anonymous says:

    nauzubillahi minazzalik(drpd berpakaian begitu)…jgnlah smpai ade bala bencana berlaku kerana cara pemakaian 0rg islam yg x ckup kain cthnye sprt ni la……

  28. Anonymous says:

    smg fasha dibukakn ht oleh Allah s.w.t untk kmbali taat kpdNYA….amiiiiin….sm2lh kt m'doaknnya…

  29. Anonymous says:

    kenapa…dosa pilih tempat ke??kt m'sia dosa..kt bali x dosa ke??Lu pikir la sendiri..apa punya org tua boleh sokong anak mcm tu…mknanya bapak borek anak rintik

  30. Anonymous says:

    seksi ker? minta maaf kat peminat watpe? minta maaf kat tuhan ler yong, ate tak reti ker? ai letih ler cam tu…. beringat ler wei… kita idop idak lama….

  31. NABILA says:

    WEI….WAT NAPE MINTA MAAF KAT PEMINAT…MINTA MAAF KAT TUHANLAH…….INGAT SIKIT KITA TAKKAN HIDUP LAMA LAGI…….

  32. Anonymous says:

    harap muka cantik tp peragai mcm setan!!mana mak bapak dia mghilng x ajar agama kt ank darah daging sendiri ke…mk bpk dia suka kot ekk tggung dosa ank!!tuhan lahirkn jd sorang umat islam yang dia nk jd orng barat nape!!x belajar agama ke??harap pndai pegang watak jek!!!!tp diri sendiri palsu!!

  33. Anonymous says:

    hrap2 jejai sedar la,,xkn dia nk wat isteri orng macam ni,,ko fikir la jejai oii,,,,mana permata mana kaca,mana pahala,mana dosa!!

  34. Anonymous says:

    ya ALLAH….ampunillah dosa hamba2 mu ini….kpd fasha sandha n artis2 wanita islam yg len…jgnla terlalu seksi…kita org islam,adew pgngn,….sedarla…dunia ni terlalu tua n uzur sgt2….Ingat la ALLAH sentiasa…agar kita x jatuh..azab neraka terlalu pdih…daa x taw nk kata ape…terlalu SEDIH,KECEWA,MARAH dgn sikap orng islam skrang…yg x SEDAR DIRI….YA ALLAH…

  35. Anonymous says:

    dah memamg kaki sosial..tak perlu dipersoalkan lagi..biarkan..biarkan..kita tgk ape aksi fasha lagi nanti…tak mpayah nk sorok2 semua org dh tau…entah2 dah x de dara lg…

  36. mat kacau says:

    ape nie fasha..memg da malu kan kaum wanita malaysia r..
    Da gatal sgt ke ape nk tunjuk2 lurah 2..nk tunjuk bia tunjuk semua r..payong skit..hahahaha..

  37. Anonymous says:

    bagi saya semua org da buat dosa.. dosa 2 bkn just pakai bikini jer, tapi klu kita kutuk org pun dosa.. bg fasha sy harap dia sdar. dia mgku pun dh ckp bgs jugak. klu org lain tah sgup x mgku kan.. biarlah apa nk kisah dosa org bgs kita hitung dosa kita dulu..

  38. Anonymous says:

    Bajettttttttttttttttt mampus dialah dia nak pakai BIKINI yang orang nak kutuk dia asal? Like none other MALAYS in malaysia pakai bikini. Geez to those who talks WEIRD thing bout her tengok diri ah! Ma'am orang yang pakai tudung or tutup segalanya bagus sangat?! At least she doesn't hide her TRUESELF!

  39. Anonymous says:

    fasha so sweet………..
    body you mantap………..

  40. Anonymous says:

    fasha tetek besar…..kalau boleh aku nak cuba rasa burit nya….aku nak masukan zakar aku dalam lubang bontot nya…..aku nak pancut dalam

  41. Anonymous says:

    oohhh…sdonye bdn fasha..lau bleh aku nk try isap tetek die.nak jilat burit die yang warna pink..wow bestnye,…

  42. Anonymous says:

    tetek fasha best

  43. Anonymous says:

    huhuhuhu….dunia nk kiamat dah coz mak bpak skong cara ank berpnampilan mcam org barat…
    insaf lar whai fasha..jauh lg msa depan hg

  44. Anonymous says:

    BUAT APA KORANG NAK PERBETOI PERANGAI ARTIS2 YG MEMANG SUKA BUAT BENDA2 MCM NI UNTUK DPT PERHATIAN .LGPUN APA KITA NAK HARAPKAN ARTIS TUNJUK CONTOH BAIK KPD MASYARAKAT..

  45. Anonymous says:

    buat keja tak pikiaq..bangang betul!!!!

  46. Anonymous says:

    tetek kecik je….x ganas langsung…

  47. Anonymous says:

    ketiak plak itam legam….xmalu ke????sian2

  48. Anonymous says:

    setiap org ada pendapat mereka sendiri,itu pendapat dia dan kita tidak perlu marah malah kita harus memberi nasihatmana yang patut

  49. Anonymous says:

    bodoh la korang ni.. aku pun kadang2 pakai bikini..nak kata, ramai orang okay..kat pantai takkan nak pakai baju kurung? aduhaii..

  50. Anonymous says:

    fasha bdhhhh

  51. Anonymous says:

    aku mmg x ska fasha sandha 2….ntah la muka dia mcm pura2 jer…x smulajdi lngsung…

  52. Anonymous says:

    tetek kcik pon gagah nk tnjok,bek bkak smoa leh wt modai men….bodoh pnya btina,gla ka pa….

  53. Anonymous says:

    i love fasha sandha…..muah9…..come to me bebeh…..

  54. Anonymous says:

    bodo,ang 2 kapiaq x pala nk pkai bkini cm2..bnda slah ttp salah…ang sroh mak ang pkai bkini dok tpi pntai tgk….aku pon jhat gak tp bnda haram kna tgoq bkn bela….

  55. Anonymous says:

    mak bapak x ajr ker nape pkai cam 2

  56. Anonymous says:

    ni mesti x fikir akbatnya

  57. Anonymous says:

    seksi di dunia,,,,,tapi SEKSA di akhirat…….

  58. Anonymous says:

    bitchy

  59. Anonymous says:

    fuckkkkkkkk

  60. Anonymous says:

    mind she own business…

  61. Anonymous says:

    hampa jgn salahkan budaya barat… ni la melayu, jgn naik angin: banyak melayu bodoh kalau pikiaq barat yg sdg merosakkan akhlak kita…

    mcm Iblis, dia hanya dicipta utk menipu kta, dia x membunuh or apa2 selain menipu… kita? bunuh, rogol dll

    cam kes nieyh… ni choice Fasha Sandha… ni bkn choice barat, so don't talk about barat being guilty.

  62. Jane1994 says:

    muka cantek ke? plastik !!!! huduh sgt…. mcm tu ke atis pujaan? xleh jd contoh ! jijik…. malu sa jd pempuan tgk !

  63. Anonymous says:

    nape tetek kecik sgt..

  64. Anonymous says:

    da la guys … bia jer .. dosa dye tangg0ng .. bkn awk2 semua .. lagip0n spe jer yg cker fasha ni ?? .. kalo spe yg cker dye mmg GYLER !!!

  65. Anonymous says:

    fasha sandha gatal..eee..uweksss..

  66. hamba allah says:

    ish2x….jangan larh ikut2x gaya owg nie..
    memalu kan org islam jak….
    out fasha ……
    harap muka jak cantek…..
    tpy nauzubillah…
    tuhan jak tau

  67. anak ustad sai nie says:

    ala…msty fasha banyak duit….
    beli2x larh k
    tutup aurat toe..semua owg ada body lah…
    bukan kw sak

    fasha gedik….

  68. Anonymous says:

    memang kene simbah tar panas lh dr ujang rmbt smpi ujng kaki ar time kat padang marshar…

  69. Anonymous says:

    alahai seksi di mata seksa di batang peler

  70. Anonymous says:

    ya Allah ya Tuhanku…pegi la bertaubat…Islam kan???

  71. Anonymous says:

    baso ore xsdr diri…wk mlu jh…x pade nge ore islam..!!!!eh,ore islam kow ore kafir ek..???eeee x mlu…!!!!!!welk..meluak aq tngk mka dy nie..

  72. vvy yye says:

    whatever larh dya..dya pnya bdan..

  73. KHAIRUNNISA' says:

    islam dh menggariskan adat menegur yg tersendiri…berdoalah agar insan ini mendapat hidayah dari-Nya..jgn pula kita mencaci dan menghinanya..kerana itu sesungguhnya telah menunjukkan bahawa kita dan dia sama buruk,,tiada beza….kita org islam,,menegru pun cara islam..jgn krn org lain x pakai cara islam,,kita pun caci maki…nk tegur pun,,kne gne cara islam..kata mengaku islam..peace! no war ya..bkn mahu provoke or cari gaduh pape..juz wanna share ilmu yg ciput ni…sama2 dpt manfaat..semuga semua diampunkan atas kata2 yg kasar mahupun menyinggung..semoga kita sentiasa diberkati..amin….

  74. Anonymous says:

    all the comment is great but i still think that islam should wear like islam

  75. Anonymous says:

    brhrp……fasha x wear lagi la bikini dosa di sisi islam……pakai la pakaian yang menutup aurat……

  76. Anonymous says:

    alah…………..muke jewk nmpk baek,tp perampas laki owg?

  77. Anonymous says:

    gile seyh…….

  78. Anonymous says:

    len kali bogel jer terus……………

  79. Anonymous says:

    bertaubatlah,sesungguhnya pintu taubat itu sentiasa terbuka kpd org tg ingin bertaubat….

  80. Anonymous says:

    suka ati dia lah nak pkai mcm mna pn bkn korg juga tnggung dosa dia…korg nak sbuk napa…???dosa sndri pn xleh tanggung ne kn lg nak jga tepi kain org…fkir lar sndri bru nak kata org…

  81. Anonymous says:

    kalau badan tu cntik tak pa jgk..boleh ambik kira…tpy bdn mmg cntik klu pkai pakaian yg lgi trttup lgi cntik…mcm puteri..fasha..

  82. Anonymous says:

    AWAK FASHA I LOVE YOU….MUAHHHHHHH

  83. Anonymous says:

    bknnya fasha sorang je yang buat cmtu…ramai lg kt luar sna yg bt cmtu. tulah…sanjung dan ska sgt kt artis…pdhal muka je cntik tp perangai mcm apa…tak ada hrga diri lngsung…alang2…bogel je terus

  84. Anonymous says:

    harap muka je cantik tp perangai teruk…ntah2 sembahyang pun tak…yelah..dh tunjuk sana sini…dh dedah sana sini…alang2 jual jelah body mu…kan senang je

  85. Anonymous says:

    gila btina

  86. Anonymous says:

    kau 2 mmg jlang lar fasha

  87. Anonymous says:

    wey awt tetek kau landong ar
    bg jantan isap kew???????????????

  88. Anonymous says:

    aku tgk bontot fasha pn da layut!.da bape jantan ko bg?mak die pn aku muke hulu..mg xreti agama kot!fasha bohsia kot

  89. Anonymous says:

    aku nak rasa jugak tetek fasha..
    laen kali jangan pakai baju,,
    best 2…fasha gila seks..aku pun..ahhh!!!!!!!

  90. Anonymous says:

    tetek..aku nak hisap tetek…aahhh…tetek..puting tetek sedap…nak jilat arola tetek…biler arrr dpt hisap tetek nii??best x rse tetek?

  91. SANA IRFAN KHAN says:

    lovely pics

  92. Anonymous says:

    ISAP LA… KNG JADI KURAP KT MULUT BARU TAUU

  93. hamba allah says:

    insaf la fasha..

  94. miera says:

    massyaaallah..fasha..kau x tau dose pahale ke?x de adap lansung budak zaman sekarang

  95. sasss says:

    ermm..betul betul kalau kau hisap tetek fasha jadi kurap..hax3..

  96. cingle says:

    jngn sdap2 jerrr kut0k 0rng
    tah2 k0rang p0n smerrrr

  97. Anonymous says:

    tetek kecil tapi bontot baik punya..jom ikut i main u punya bontot…

  98. Anonymous says:

    Kepada artis perempuan ..kalau nak dapat anugerah pelakun popular pakailah bikini…gerenti popular…ha ha ha

  99. Anonymous says:

    biarlah dia mcm tu.apasal u all nak menghukum dia.

  100. Anonymous says:

    dia mc tu orng leh angp mc2 kt dia mc cikaro pelacur smua ber taubat la anda……….kpde artis2 k…..

  101. Anonymous says:

    bestnya klu dapat ramas tek dan jolok lubang burit fasha..harap2 da dara lg laa..fasha sayang….nak burit….

  102. Anonymous says:

    ala…fasha 2 dlu bohsia kt penang…xheran la klu tkat nk pkai bikini 2…dh dsar belen pon…

  103. Anonymous says:

    woi! korang ingat korang tu sempurna ke hah?! dia ada kehidupan! sukati dialah masuk neraka ke ape?! sekurang-kurangnya mereka bukan hipokrit seperti anda! lebih baik daripada merogol saudara sendiri!

  104. Anonymous says:

    fasha blh x taubat ingatkan mati!!!!!

  105. Anonymous says:

    wahai fasha sandha hendaklah kamu mengucap 2 kalimah syahadah,kembalilah kamu kepada ajaran yang sebenar…sesungguhnya agama disisi ALLAH adalah ISLAM..

  106. Anonymous says:

    fasha.. kamu sudah tersilap langkah dengan kenikmatan kehidupan di atas dunia yang sementara ini.jgn disebsbkan nila setitik rosak susu sebelanga,jgn disebabkan kamu negara kita kena tsunami..

  107. Anonymous says:

    bertaubatlah kamu sebelum kamu ditaubatkan……..mengucaplah kamu sebelum kamu dimengucapkan….sembahyanglah kamu sebelum kamu disembahyangkan………jgn lah kamu lalai…jgn lah kamu lupa…… jgn lah kamu tersilap langkah..akan nikmat yang ALLAH berikan di atas muka bumi ini.Allah Maha Esa..Allah Maha Besar..Allah Maha segala2 nya.Amin ya rabbalalamin………Ya Allah terimalah doaku ini utk fasha sandha……..

  108. Anonymous says:

    Tak seksi langsung….lembu mandul pun tak teransang tengok gambar tu…

  109. Anonymous says:

    seksi apa fasha sandar fasha ambil kerusi sandar

  110. Anonymous says:

    gedik gila fasha tu aku dengar dia rampas suami orang betul tak ni kalau jiran aku tengok terus rogol kau fasha jangan marah this is amanda ok

  111. Anonymous says:

    look at ourself 1st before we critic others… are we so perfect (next to God) to critize her doings… aren't we not even sin once… let us correct ourself 1st… everyone will get the price for thier own wrong doing…

  112. Anonymous says:

    astaghfirrullahhalazim………..ingatlah bahwasanya siksaan ALLAH SWT itu amat keras dan pedih…Bertaubatlah sementara pintu taubat masih terbuka luas…… Ingatlah wahai cik Fasha ooi,,, "ALLAH akan bagi cash kalau DIA nak,tapi,kalau DIA bagi utang,di bayar NYA kat akhirat nanti,,,masyaALLAH…SubhanALLAH……

  113. Anonymous says:

    YA ALLAH,FASHA KAU X TAKUT ALLAH KEEWW?
    KAU NI APE LAH CUBE UBAH PERANGAI KAU 2.MUKE JEW CANTEK
    PERANGAI MACAM SETAN,SAYA CAKAP MACAM NIE SUPAYA SEDAR KAN DIRI AWK 2!!

  114. Anonymous says:

    orang macam ni lah patut kena rogol ….. ini tidak yg mangsanya org elok elok

  115. Anonymous says:

    aku rasa baik telanjang terus hantar majalah playboy duit boleh banyak .puas hati

  116. Anonymous says:

    kenapa pakai macam nie kalau dah tahu berdosa.bukankah kita belajar dari kecil lagi tentang pahala dan dosa?

  117. Anonymous says:

    klu pantat dah gatal,menyundal lar jer.baik bogel jer dik.

  118. myra says:

    tak baek la ckp cm 2 kt org,kte xleh nk mnghukum org

  119. Anonymous says:

    haha…hotnyer komen…ada otak pikir…

  120. Anonymous says:

    korang ni lebih2 lak. sukahati dia lar nak pakai apa? bini aku pakai 2 pcs x kesah pun…korang ni typical malaysia lar…

  121. Anonymous says:

    kita org islam ad adab ………….. BODOH…………

  122. Anonymous says:

    unk jdi kot na fasha..t0bat2 la sbl0m tlambat..

  123. Anonymous says:

    seksi gla fasha..psai pa xbka smua..bqu cun..ley 6pak unk pnya tetek..

  124. Anonymous says:

    memang perh la aku tgk. nenen kecik, tp kalau main, boleh la sedap gak.muke ade

  125. Anonymous says:

    peewwwhhh, nice tits… i like it,

  126. dajal says:

    bara sungguh… tetek sah puting warna pink…
    tpy yg lecek bulu poen x cukur…
    mne nux stim..

  127. We want to learn your impression of common, day-to-day products. Companies are willing to pay you $5-$75 for every survey you complete.
    We now have 100s of surveys that require your feedback. Everyone can participate. So if you have some free time, and could use a little additional money, please go to http://input.ncsall.org and begin!

  128. jebat says:

    Kpd Fasha Sandha sy ucap stinggi2 tahniah.Syabas,anak Melayu Boleh.Kalu boleh Fasha bogel terus tanpa seurat benang pun diPantai Chenang ke Phuket ke atau pun di Patthaya.Takat pakai camtu tak dak pa la…Tak la terror sangat.Kalu bogel terus lagi baik.Sumua rakyat Malaysia akan sanjung dan puji Fasha kerana berani.Lagi pun nanti bila dah kawin Fasha kena bogel jugak cuma tempatnya tertutup.

  129. Terbaik dari ladang
    Ray ban Malaysia recently posted..Wayfarer Matt W. Moore

    • dinde says:

      fasha…………………………kenapa tak bogel terus,
      daripada pakai baju camtu……………………………………………………………………telanjangterus lafasha………………………………………..

      fasha…………..bogel teruslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….##########################################################################********************************************************************************************************************************************************************************************************************************!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      fasha………………………….bogel terus llllllllllllllllllallllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  130. tambi says:

    hui dah x de bju lgi ke……………………………………………………………………………asl x n**** je

  131. yyy says:

    peeerrrrhhhh…..FASHA SANDHA….ape pon BOLEH!!!!!!!

  132. dia dah insaf ke sekarang?
    fasha sandha insaf recently posted..cerita lucah ustazah melayu bertudung cantik

  133. shaqeera francis farrington boult says:

    umat manusia di sesebuah tempat itu akan dilindungi Allah dari bala besar. insyaallah selagi ada ramai manusia yg taat kpd perintahNya. Sama-sama kita patuh kpd perintahNya.

  134. mulut puaka says:

    kenapa la pompuan yg sebegini buruk akhlaknye msih lagi mndpt job tok blakon.. pdhal 2 sume rzeki allah yg bg.. tp dy still gak dok wt bad habit..mg x tau brsyukur.. in short, dy mg kne culture shock.. dlu b4 dy popular, de dy wear cm gini?? x an.. so thats mean dy lupew dri, asal usul, n lbih teruk dy lupew punce reki dy.. skali blakon drama dah bape ribu da yg dy dpt tp still x ckup duit nk beli kain yg tutup 1 badn.. nak jugak pakai cam cm pompuan kebret..

  135. huhuhuhu, dia p bali pun ,na lpas kn rndu brahi nya ,.ngn seseorg yg bnma ? ,. wkwkwkwk,. cipap tmbam c fasha ahahaha

  136. rosim says:

    BIASALAH ORANG KITA KLU KT LUAR NGRA MCM2 JA KREATIFNY ADA YG DEREK LUPA HUKUM N NILAI2 NORMA KEHIDUPAN. .

  137. Hamba says:

    Korang semua sibuk pasal orang lain buat apa.kita cermin dulu diri kita.orang silap sikit korang tulis macam2. Korang semua macamlah bagus sangat.tenguk perangai diri sendiri kalau dah bagus baru nasihatkan orang.aku tenguk baca korang tulis aku rasa korang lagi teruk daripada dia.

  138. volkoff says:

    wow seksi nya kalau husband fasha tengok hari ini mesti jeles..tq admin blog terbaik likeXXX

Leave a Reply

CommentLuv badge