10 Responses to “KARI NGERI”

  1. Mel © says:

    a;ah lah anip..aku pun selalu buka gak…nak freshkan otak…haha

  2. kahirie says:

    biasa la brutal sangat…

  3. Anonymous says:

    .blog tu memang brutal ..sepatutnya blog tu patut kena hidden dari google search engine..baru x kena blog

  4. Che Armad says:

    kalau ikut terma syarat Blogger…
    memang tak boleh copy/paste gambar tanpa kebenaran…

    setiap blog yang ade statistik tinggi mesti diselidik Gbot crawlwer..

    Blog tu pun kena ban ngan Google…

    ade bace gak posting kt fb dia…
    kate nak beli web hosting…

    bagus ar ade hosting sendiri…
    tp kalau ade orang dengki gak mungkin kena hack…
    harap next time pilih hosting yg ade
    protectecd DNS…

    Good luck brO. S.A….
    tak semua Blogger berani buat
    mcm bRo S,A ni..

  5. Mel © says:

    oh ye ke che armad..btw thnks for the info…x tau la blogger leh wat camtu..ingatkan gambar kat sana brutal sgt

  6. Anonymous says:

    aku bru jew nak tengok…
    last2 jadi mcm niy..
    x dpt tengok…
    hadoiyai…

  7. sicomot-comel says:

    hoho..
    tak best la law karingeri da xde..

    p/s: Wah,,da ade web baru ! nak tgk ni ! haha

  8. Anonymous says:

    eit,dah ader lah link blog die yg baru…
    nape gap tgk mayat2 nie eiii..(pdhal aq tgk gap)
    hahaha…

  9. karim parman says:

    bukak kut sini

Leave a Reply

CommentLuv badge