15 Responses to “FAEDAH PAYUDARA KECIL”

  1. NuSaNa NoSa 91 says:

    kesimpulannya.. setiap kejadian, ada hikmahnya.. bersyukurlah~~ ^_^

  2. Srifairus says:

    syukur setiap kurniaan DIA… cantik dalaman itu lebih indah…

  3. Nasriq says:

    banyak yang baik dan buruk di mata orang lain…bersyukur la…

  4. SpaQue says:

    itu mcm ka..pnt je aku cari yg besar2 kekdahnye..hehehe

    Latest entri Jack Black Kembali Menyengal Dalam Filem Gulliver's Travels

  5. Anonymous says:

    I Like….=)

  6. Anonymous says:

    haha! yg tetek besar lebih suka tunjuk2, yg tetek kecik pkai sopan.. rupenye tetek main peranan penting dlm penggunaan pakaian setiap perempuan, pempuan skrg dh x main dah soal agama sekarang ni, jnji puas hati, x gitu? hahaha!

  7. wan says:

    bila tetek kecik ni, sbg isteri tentu rs rendah dr n iri hati pd wanita yg berpayudara besar sbb suami kite akn pandang je kt wanita tersebut… 1 more, suami kite kdg2 perli kt kite, saje2 je sentuh.. mcm nk perli yg kite punye ni kecik jer… pastu mcm xde ghairah lgsg kt kite… :-(

  8. i share this in my blog . blh kan ?

  9. Rina says:

    Mmg hakikatnya wanita2 ber-tetek besar lebih ghairah untuk mempamerkan aset mereka kepada lelaki. Mereka bangga dapat menambat nafsu lelaki kerana lelaki tetap bernafsu apabila melihat tetek wanita walupun hanya nampak bentuknya terselindung di balik kain. Apatah lagi kalau saiz nya yg besar dan berisi.Sebab tu lah pompuan2 org putih pakai baju yg sangat rendah potongan di dadanya ditambah dengan ketat ikut setiap inci potongan badan. Lagi besar “aset” mereka lg sikit kain yg tutup, malah lebih galak nak pamerkan kepada umum.

    Saya bersyukur kerana saya walaupun mempunyai buah dada yg kecil namun ia tetap disanjungi oleh suami saya hingga sekarang. Tidak pernah beliau memperlekeh atau menyindir2 anugerah pada saya ini. Walhal saya tahu mata beliau tetap terpandang ke arah buah dada besar dan terdedah perempuan2 lain. Macam mana dia try elakkan pun mesti akhirnya mata dia mengarah ke “situ” juga. Mula2 dulu mmg saya melenting tapi akhirnya saya dah boleh menerimanya tanpa rasa marah kerana sifat semulajadi lelaki mana2 bangsa dan status pun macam tu jugak, diorang sangat tertarik kepada buah dada wanita.

    • Anonymous says:

      Awq dah pernah membuat seks seperti suami memasukan kemaluan die ke dalam kemaluan awq. Kalau dah pernah mesti awq akan buat lagi.

  10. supersaiyagendku says:

    kau mmg memahami llaki la rina..wanita pn memainkan pranan dlm hal.klu nak benda tu d smbunyikan, skurg2nya ble cover2 ckit2.tp klu nak bg tgk llaki n mgada2, mcm tu la d buatnya.llaki x tgk n x prsan pun klu da agak trsmbunyi.

  11. Angelo Piccoli says:

    Thanks a lot, semangat saya kembali semula dan tidak perlu risau lagi mengenai hal ini…

Leave a Reply

CommentLuv badge