45 Responses to “BLOG PALING NGERI”

  1. Anonymous says:

    patutlah x leh buka dah…rupnya ada bru…thnks k.

  2. Mel © says:

    sama2 fren..

  3. Mus says:

    perghh.. memang ngeri!!

  4. Mel © says:

    huhu…seram wei

  5. | cik azeya | says:

    bestnye.

  6. cimut munniey :) says:

    aku palng suka kot blog nie! ngeri habes! tapi takot gak nge geli tgk sume nie! tapi so mencabar!!!!

  7. Mel © says:

    tpi malangnya…kandungan blog ni dah semakin skit…hehe

  8. ayuazami says:

    thank god, nasib baik boleh tengok lagi. thanks for the info dear :)

  9. Mel © says:

    yup..sama2 ayuazami,,,hehe

  10. Anonymous says:

    tebaikla…lol

  11. nadey says:

    DH LA PMPN KN OWNER DIE???? AKU MMG PENAKOT SO AKU MMG XBUKAK DR DULU LG KHKUHKUH ADEK AKU SUKE SGT NGAN BLOG DIE

  12. Tok Esah says:

    patut tak boleh buka dulu.. huhuuhu

  13. Anonymous says:

    thnks..yipiiiiiii

  14. FiqaSaleh says:

    ahh…geli ah tgk.. tapi tgk gak.. ahhh..

  15. Anonymous says:

    kena ban sekali lagi ke?? xbleh bkak pun

  16. Anonymous says:

    dah kne banned lagi lah blog kari ngeri

  17. Anonymous says:

    apehal nk banned..ok apa blog tu kan kan kan

  18. Anonymous says:

    xleh bkak pon url bru karingeri tu….

  19. Anonymous says:

    xleh bkk pon blog tu??????????

  20. Anonymous says:

    blog tu kena banned lagi la..huhu

  21. Anonymous says:

    blog kari ngri tu mmg ngeri

  22. Anonymous says:

    urmm..nk blog kari ngeri smule…
    apsal laa nk banned2 nie..aishh

  23. kamlit says:

    apa blog trbaru?….

  24. Anonymous says:

    anyone tau x url blog ni? kena banned lagi sekali laa….x sempat lg nak tengok blog tu…..vavii btul la…..

    • joes bully says:

      yu install vpn hide or ip hide, utk yu nk layari blockedsite, dgn ip hide you akan dpt avoid cencershop pd internet portal you.

  25. wawa says:

    ape blog terbrau niey?

  26. Anonymous says:

    justin bieber

  27. zulhelmi says:

    oi..
    ape block baru niiy ??
    bagitaw lahh .
    huh .

  28. ise says:

    luqman.org/karingeri/

  29. Anonymous says:

    thankz `ise`…jumpa dah blog paling i suka……

  30. Amim says:

    the new official web of kari ngeri is here

  31. eddy says:

    huh puas ku mencari karingeri rupanye dah pindah…erm sape3 band tu…xde sivik btul..benda ni menyedarkan kite bertapa bagusnye dok di malaysia dan tidak sesat dari agama kita…tapi wa respect karingeri..terbaik lah…tiptop..wa brani gle tengok lunye blog

  32. excelkosmos says:

    kecewa gler bler x leh bukak, aku pengunjung setia blog 2. memang stok ari2 kena bkak r.x bkak memang ase xkena.menguji diri sbenanyer. bnyk bg keinsafan dan moral sebenanyer.

  33. Anonymous says:

    adehh.. sakit jantung aku tengok kari ngeri

  34. Anonymous says:

    Tah sapela yg g banned tu,xprofesional lgsung..berfikiran cetek,lau lman web lucah yg belambak tu xnk lak banned,karingeri bknnyer blog yg xelok,cume mungkin xsesuai tuk bdk2 kcik je,biala masyarakt lebih berfikran terbuke,mati bkn satu bende yg asing,sume mengalaminyer,stiap org pasti kn mati,xperlu takut ngn mati,patotnyer kite bersyukur n ambil iktibar dr pic2 or video kt karingeri tu,hopefully karingeri kmbali smule scpat mungkin

  35. Anonymous says:

    laa suda tuka rpe nye.. ingt kn dh tk dpt tgk cite ni lg. haha

  36. rupanya ramai suka tengok blog tu
    fasha sandha insaf recently posted..cerita lucah ustazah melayu bertudung cantik

  37. Pacifista says:

    kalau kena banned lagi kena tambah 10 i pulak kat belakang :p
    Pacifista recently posted..Download Video Maharaja Lawak Mega Minggu 1

  38. Hahahhaa…x caye ad 0wg suke wat bndew pelik cmni…:/

Leave a Reply

CommentLuv badge